Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε στο TheCook.gr

 Σκοπός μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη παρέα που να μοιράζεται τις αγαπημένες τις συνταγές, συμβουλές μαγειρικής, αλλά και ότι άλλο μας απασχολεί γύρω από την κουζίνα.

Η Ιστοσελίδα περιέχει συνταγές, με υλικά που έχουμε σχεδόν πάντα στο ντουλάπι μας. Επίσης στόχος μας είναι να προβάλουμε τα Εστιατόρια και Ζαχαροπλαστεία του τόπου μας και να αναδείξουμε την υπέροχη Eλληνική κουζίνα και Ζαχαροπλαστική. Με πολλά βίντεο και με δοκιμασμένες άπλες συνταγές θα μάθουν να μαγειρεύουν όλοι.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης  της Ιστοσελίδας, για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  Διαβάστε περισσότερα

Το βίντεο της εβδομάδας

Μετά κάντε μια βόλτα στο χώρο μας και:
Βρείτε βίντεο και συνταγές που σας ενδιαφέρουν. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε την αγαπημένη σας συνταγή στο e-mail ( info@thecook.gr ) και αφού αξιολογηθεί, θα ανέβει στην ανάλογη κατηγορία με το όνομα σας.

Εάν θέλετε να μας γράψετε τις παρατηρήσεις σας, εάν έχετε δικές σας συμβουλές ή οδηγίες που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καλή περιήγηση λοιπόν και κυρίως ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!