
- 29 Φεβρουαρίου 2024
- 0 Μου Αρέσει
- 415 Προβολή

Υλικά
500γρ. Γάλα φρέσκο
4 φέτες συκώτι
Καλαμποκάλευρο για πανάρισμα
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
60ml. Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βάζουμε το γάλα σε ένα μπολ και βάζουμε μέσα τις φέτες από το συκώτι τις αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες
- Βγάζουμε το συκώτι από το γάλα το σκουπίζουμε καλά με απορροφητικό χαρτί .
- Σε ένα τάπες αδειάζουμε το καλαμποκάλευρο βάζουμε τα μπαχαρικά στις φέτες από το συκώτι και πανάρουμε σε αυτό
- Ζεσταίνουμε καλά ένα τηγάνι θωρακίζουμε καλά τα παναρισμένα συκώτια προσθέτουμε και το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για 5-6 λεπτά το συκώτι γυρίζοντας το πολλές φορές .
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.