Μύδια αχνιστά Κοράλλι

(Εκτιμόμενος χρόνος διαβάσματος: 2 - 3 λεπτά)

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Υλικά

1 κιλό μύδια

80 ml ελαιόλαδο

¼  κρεμμύδι ξερό

1 ντομάτα μεγάλη σε καρέ

¼  κοφτερή πιπεριά

1 πρέζα αλάτι

1 πρέζα πιπέρι μαύρο

1 πρέζα ρίγανη

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

Λίγο νερό

50ml ούζο

Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα μύδια
  2. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι ,το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε λίγο
  3. Προσθέτουμε τα μύδια και τα σβήνουμε μα το ούζο
  4. Ρίχνουμε τη ντομάτα το κοφτερό το αλάτι το πιπέρι τη μουστάρδα και τη ρίγανη
  5. Προσθέτουμε λίγο νεράκι και τα αφήνουμε όλα μαζί να βράσουν για 4-5 λεπτά
  6. Ρίχνουμε στο τέλος και το μαϊντανό και το φαγητό μας είναι έτοιμο

Για περισσότερες λεπτομερές δείτε το βίντεο που ακολουθεί