Μπούτια Κοτόπουλο με Κουσκούς

(Εκτιμόμενος χρόνος διαβάσματος: 2 - 3 λεπτά)
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά:

5 μπούτια κοτόπουλο

80ml ελαιόλαδο

500 γρ. κουσκούς

1,5 λίτρα νερό

170 γρ. ντομάτα τριμμένη

1,5 κουτ. γλυκού αλάτι

½ κουτ. γλυκού θυμάρι

½ κουτ. γλυκού ρίγανη

¼ κουτ. γλυκού πιπέρι

¼ κουτ. γλυκού κανέλα

Κεφαλοτύρι τριμμένο

 

Εκτέλεση:

  1. Πλένουμε και κόβουμε τα μπούτια στην μέση
  2. Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε τα μπούτια από όλες τις πλευρές για 6-7 λεπτά
  3. Τοποθετούμε τα μπούτια σε ταψί και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200Ο C για 45 λεπτά
  5. Ξεφουρνίζουμε, προσθέτουμε το κουσκούς και ξαναφήνουμε για άλλα 6 λεπτά
  6. Ξεφουρνίζουμε, αφήνουμε για 6-7 λεπτά το φαί μας να ξεκουραστεί και σερβίρουμε

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί