- 29 Φεβρουαρίου 2024
- 0 Μου Αρέσει
- 11 Προβολή
Υλικά
4 τεμάχια συκώτι των 200 γρ
Αλάτι
πάπρικα κόκκινη γλυκιά
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
1 κουτ. γλυκού δεντρολίβανο
2 κουτ. σούπας ξύδι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Φρυγανιά για το πανάρισμα
Εκτέλεση
- Βάζουμε τις φέτες από το συκώτι σε ένα πιάτο και ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά
- Μετά βάζουμε το τηγάνι με το ελαιόλαδο στην φωτιά για να ζεσταθεί το λάδι
- Πανάρουμε τα συκώτια στην φρυγανιά
- Τηγανίζουμε για 5-6 λεπτά γυρίζοντας πολλές φορές
- Στο τέλος σβήνουμε την εστία μας και ρίχνουμε το ξύδι
- γυρίζουμε και τις δυο μεριές το συκώτι και είναι έτυμο
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθει
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.