Συκώτι με πάπρικα γλυκιά δεντρολίβανο και ξύδι

    Υλικά

    4 τεμάχια συκώτι των 200 γρ

    Αλάτι

    πάπρικα κόκκινη γλυκιά


    1 κουτ. γλυκού ρίγανη

    1 κουτ. γλυκού δεντρολίβανο

    2 κουτ. σούπας ξύδι

      Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

    Φρυγανιά για το πανάρισμα

    Εκτέλεση

    1. Βάζουμε τις φέτες από το συκώτι σε ένα πιάτο και ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά
    2. Μετά βάζουμε το τηγάνι με το ελαιόλαδο στην φωτιά για να ζεσταθεί το λάδι
    3. Πανάρουμε τα συκώτια στην φρυγανιά
    4. Τηγανίζουμε για 5-6 λεπτά γυρίζοντας πολλές φορές
    5. Στο τέλος σβήνουμε την εστία μας και ρίχνουμε το ξύδι
    6.  γυρίζουμε και τις δυο μεριές το συκώτι και είναι έτυμο

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθει 

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική